Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Broșe


Brosa cu motiv rupt din natura si folklor. Este lucrata din lana pe baza metalica. Clasic, elegant si unicat. Piesele din colectie vin impachetate cu snur de martisor (daca este cazul), cartonas si cutie cu hartie de matase.
In aceasta perioada va recomand trimiterea prin courier. Cu Fan courier fara ramburs trimiterea este 16 ron. Cu ramburs in functie de suma rambursata in jur de 23 ron. Costul fix va pot comunica in prealabil prin mesaj.
A-sign - Bags.Fabrics.ClothingMagazinul din fata A-sign a fost construita din vise, desene si planuri care intre timp se materializeaza prin accesorii, mai ales posete si genti si piese de imbracaminte cateodata. Ma mai tenteaza sa creez si pentru copii si pentru casa:) A-sign este eco friendly prin: -materialele folosite care in mare parte sunt resturi a;ese cu atentie din fabrici romanesti -reducerea deseurilor -tehnici manuale de lucru -toate produsele sunt create dupa design si realizare proprie Ma inspira nostalgia vremurilor trecute si folosesc multe accesorii vintage, vintage-like si reciclate.Obiectele sunt realizate cu mult drag intr-un mediu in care nu se fumeaza si nu sunt animale. Produsele sunt unicat si o parte pentru comanda se poate realiza si in serie mica.Va urez calatorie placuta! Aveti o idee? sau doriti alte cantitati?Un mesaj la anitadivat@gmail.com e suficient. Din culise: http://www.facebook.com/Asign.AnitaBDesign http://www.instagram.com/asignbags

Caracteristici

Brosa/martisor din lana Spring red-green signs

Produse handmade » Bijuterii » Broșe
În stoc
35 lei

Cod:

Produse similare