Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Casă și grădină


Kokedama este un bulgăre de pământ și de mușchi, construit în jurul unei plante vii. Are originea din Japonia și este o formă minunată și unica de ne bucura de natura adusă în căminul nostru. Pentru a menține kokedama în stare perfectă și tu trebuie să te activezi. Udatul este cel mai important. Bulgarea de muschi se scufundă în apă și se lasă acolo până 2-3 minute după care cu mișcări fine se prezează kokedama să eliminiăm surpusul de apă. Kokedama se poate suspenda sau se poate așeza pe un suport ornamental care rezistă la umiditate. Livrare se poate face deocamdată doar personal în zona orașului Oradea. Termen de livrare 5 zile lucrătoare.
Lucrările realizate din plante vii nu pot fi rezolvate decât prin predare personală în Oradea. Excepţie fac bijuteriile vii, pe care le pot trimite şi prin curierat rapid.
Bun venit în lumea mea. Acum 12 ani, când am devenit mamă și am început să mă uit la multe desene animate (da, am fiice, așa că desenele animate cu zâne sunt obligatorii :) Am avut senzația ciudată că există zâne. Sunt peste tot, chiar și în jurul nostru :) Deci, fiind peisagită de meserie, am început să fac grădini pentru zâne-fairy garden-. Pentru că o zână o merită o grădină frumoasă. A devenit o dragoste adevărată. Grădinile pentru zâne s-au născut după celălalt. Apoi am dat peste kokedamak. Aceasta este o tehnică veche de creștere a plantelor din Japonia. Rădăcinile plantelor sunt înconjurate de un amestec special de sol pe care îl înfășurăm în mușchi vii. Este ca o mică planetă verde ca in Micul Prinț :) Este totul verde și simți parcă cum ai ține o lume perfectă în mâinile tale. Cine o vede nu poate să se abțină. Iubirea și respectul față de plante sunt în sângele meu, astfel cercetez continuu cu plante și ornamente pe care oameni le cunosc până acum. Așa am descoperit și bijuterile vii. Sunt făcute din plante suculente care pot fi purtate 2-4 săptămâni sau chiar mai mult și apoi încep o viață nouă. Când scoatem aceste plante de pe bijuterii, le așezăm pe pământ, le stropim și ei dau rădăcini în câteva zile. Așa trăiesc în continuare. Nu este minunat? Deoarece ceea ce fac este făcut doar din plante vii, nu pot lucra decât la comandă. De aceea, livrarea nu poate avea loc decât prin livrare personală în Oradea sau vecinătatea Oradiei, dar bijuteriile pot fi trimise prin poștă din primăvară până toamna. Mulțumesc că ai aruncat o privire în lumea mea :)

Caracteristici

Culoare Verde închis Verde tropical Verde
Materiale Floare
Tehnică Bijutier Design floral
Alte trăsături Cadou Unic Făcut de mână Produs natural Zero-waste
Pentru cine Pentru familie Pentru mama Pentru tata Pentru soție Pentru el Pentru soț Pentru băieți Pentru fete Pentru toți Pentru bunica Pentru bunicul Pentru nașii Pentru ea
Ocazie Valentine`s Day Paște Crăciun Botez 1 Martie 8 Martie Ziua onomastică Ziua de naștere

Kokedama, marime: M

Produse handmade » Acasă » Casă și grădină
La comandă
25 lei

Cod: 82467

Produse similare


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in Unknown on line 0