Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Coronițe, aranjament flori


Aranjament in ghiveci ceramica de culoare gri, din flori și plante artificiale, de mătase și uscate. Lucrat manual, fiecare produs este unic și original. Nu sunt 2 produse la fel. Pretul nu include transport. In Oradea cu predare personala, fara taxa de transport.
Produsul cumparat poate fi preluat personal in Oradea. In tara asiguram transport prin Posta Romana. Preturile afisate nu includ pretul transportului. Acesta depinde de greutatea produsului si de modalitatea de transport.Costul transportului va fi calculat dupa preluarea comenzii. Sunt cateva produse, pe care le vindem doar cu predare personala. Acesta apare ca si mentiune la produsul respectiv. Va multumim pentru intelegere. Va multumim ca ati ales pe noi!
După cum scrie şi în majoritate reţetelor, un pic din asta, puţin din aia, şi mie îmi place să experimentez. Cine ştie, poate îmi iese ceva bun. Fiindcă a crea ceva nou este bine! Sunt aici de toate: decoraţiuni în formă veche şi nou, ghirlande, decoraţiuni pentru uşi, aranjamente pentru masă, mobiliere mici renovate, decorate, vopsite sau chiar şi antichizate cu produse de calitate Annie Sloan ChalkPaint (vopsea cretă). Atenţie, cine incearcă o dată produsele Annie Sloan nu mai scapa de ele. E dragoste la prima vedere(incercare).Aşa am păţit şi eu! Dacă îţi plac creaţiile mele, vrei să cumperi, dorești să-ți reînnoiesc mobila veche, sau vrei doar inspiraţie, intră la mine cu încredere, te aştept cu drag. Salutare, MaNoKa

Caracteristici

Aranjament masa

Produse handmade » Acasă » Coronițe, aranjament flori
În stoc
55 lei

Cod:

Produse similare