Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Genti, sacoase


Soul Mandala (Mandalas Bag) Did you know that the mandala is a symbol of meditation and prayer? Even if you do not have time for daily meditation, you can still do something for yourself. After all, when we made our accessories, we wanted to appeal to the soul along with fashion and practicality. Let your soul choose the mandala, so you can be recharged from it day by day. 35 cm
Cheltuielile de transport nu sunt incluse in pret si sunt suportate de client. Produsele se pot trimite cu ramburs prin curier in  tara si strainatate, sau se pot prelua personal in Odorheiu Secuiesc.
Conform OG nr. 34/2014 , consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.
Povestea Vixie a început să prindă aripi de 5 ani, de atunci am început să tricotez și să croșetez diferite produse. Am simțit întotdeauna că este important pentru mine să creez ceva unic. Croșetarea pentru mine înseamnă relaxare , așa că fiecare produs este făcut cu mare grijă și dragoste. La fiecare compoziție știu că o să fac o plăcere pentru cineva, așa ca încerc să inventez un nume de fantezie pentru toate produsele mele. Mă interesează tot ce ține de handmade: tricotat, croșetat, dar fac și bijuterii  și m-am ocupat de broderia cu margele. Acum croșetatul este în prim plan!

Caracteristici

Culoare Violet
Materiale Lemn Snur
Tehnică Lucrat manual Pictat manual

Geanta crosetata

Produse handmade » Îmbrăcăminte » Genti, sacoase
În stoc
210 lei / BUC

Cod: MAND4

Produse similare