Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Genti, sacoase


Geanta unicat mare - Colectia Spirals - realizata in totalitate manual ( croi ) din bumbac , de culoare verde inchis si nuante de albastru , turcoaz , pictata manual cu o technica speciala de batic - decoratia este desenata cu ceara de albine- , rezistenta la spalat (30-40 de grade)in masina de spalat . Geanta se inchide cu fermoar, este captusita si are patru buzunare interioare si un buzunar mare exterior. Dimensiuni : inaltime : 33 cm , latime : 30 cm , baza : 13 cm , bretea reglabila : 110 cm Este un produs unicat , irepetabil.
Tranportul se face cu firma de curierat Urgent Cargus , cu sistem ramburs sau plata in avans prin transfer bancar.
Produsele se poate returna 14 zile dupa primirea coletului. Garantie : 6 luni
Ma numesc Nádudvary Mária Magdolna , sunt absolventa al Facultăţii de Arte Plastice,mi-am propus sa deschid un magazin virtual de prezentare si vânzare a produselor handmade create de mine. Majoritatea produselor unicat sau de serie mică, realizate cu foarte mare atentie, pe care le găsiţi pe acest site sunt rezultatul experienţei mele acumulate de-a lungul a mai multor ani de activitate in domeniul artei. Scopul magazinului este reprezentat de dorinţa , de a acoperi o gamă cât mai largă de obiecte de artă şi accesorii vestimentare, astfel incât fiecare cumpărător să-şi găsească în acest mod cadoul care i se potriveşte. Magazinul este impărţit în două mari categorii : - accesorii vestimentare - obiecte de artă Accesoriile vestimentare includ genţi, pălării, eşarfe, realizate în totalitate manual din materiale textile şi decorate folosind tehnici diferite, cum sunt pictura ( utilizând culori speciale pentru material textil, rezistente la apă ) sau broderia pentru aplicaţii. Categoria obiectelor de artă cuprinde ceramică , sticlă si lemn . Produsele de sticlărie şi ceramică sunt de asemenea pictate manual şi arse ulterior în cuptoare speciale, la temperatura de 175 de grade, în scopul dobândirii rezistenţei la spalarea cu apă. Obiectele din lemn sunt pictate cu acrilice si lacuite pentru rezistenta.  

Caracteristici

Culoare Verde închis Tangerine Verde
Materiale Bumbac canvas Pânză de bumbac Textil
Tehnică Pictură Pictat manual Lucrat manual Cusut
Alte trăsături Cadou Creatori Unic Artizanat Cadouri handmade Produse artizanale Făcut de mână Made in Romania Romanian Handmade Textil art Textil design Transilvanian Handmade Cumpără Handmade
Pentru cine Pentru mama Pentru soție Pentru ea
Ocazie Valentine`s Day Majorat Crăciun 8 Martie Moș Nicolae Ziua onomastică Ziua de naștere

Geanta unicat mere - Colectia Spirals

Produse handmade » Îmbrăcăminte » Genti, sacoase
În stoc
180 lei / 33 x 30 13 x 110

Cod: 16

Produse similare