Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Genti, sacoase


Marca Selected Bags este o linie de modă conştientă social şi ecologic, creată în Transilvania, România – dar cu o dorinţă de a avea un impact asupra lumii. Obiectivul nostru este să îmbinăm moda cu conştientizarea mediului. Selected Bags nu este doar o marcă, este un mesaj care vă îndeamnă să îndrăzniți să fiţi unice şi să atrageţi atenţia asupra conştientizării problemelor de mediu. Produsele Selected Bags sunt realizate 100% manual, din materiale reciclate. Hârtia este tratată special înainte de a fi pliată, împletită și transformată in poșete. Se garantează durabilitatea și rezistența genților, iar designul lor e la fel de atractiv și modern, indiferent de modă și sezon. Nu uita! Gențile Selected Bags pot fi comandate în orice culoare, pot fi personalizate dupa cerința clienților!
Cheltuielile de transport nu sunt incluse in pret si sunt suportate de client. Produsele se pot trimite cu ramburs prin curier rapid sau posta romana in tara si strainatate, sau se pot prelua personal in Targu Mures.
Toate Bunurile comercializate de catre Selected Bags SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Termenul de garantie oferit pentru fiecare produs comercializat este de 30 zile de la momentul achizitionarii produsului.     Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.  
Bună tuturor. Numele meu este Hajnal Antal şi mi-am înfiinţat societatea, Selected Bags, în 2013 cu scopul de a crea accesorii prietenoase cu mediul pentru a promova conştientizarea şi protecţia mediului. Am ales hârtia reciclabilă ca materie primă pentru genţile mele de calitate, create manual, hârtie care devine durabilă şi rezistentă la apă prin metode speciale. Oricine cumpără un produs Selected Bags cumpără o geantă unică cu strălucire, culori vii şi modele variate, care cu siguranţă vă va transforma în centrul atenţiei, cu fiecare ocazie. În ultima mea colecţie, combin hârtia şi pielea într-un mod unic, oferind genţilor mele personalizate o formă nouă comparativ cu colecţia anterioară şi, ca atare, îmi duc stilul individual la un nou nivel, “îmbinând” materiale diferite. Marca Selected Bags este o linie de modă conştientă social şi ecologic, creată în Transilvania, România – dar cu o dorinţă de a avea un impact asupra lumii. Obiectivul nostru este să îmbinăm moda cu conştientizarea mediului. Selected Bags nu este doar o marcă, este un mesaj care vă îndeamnă să îndrăzniți să fiţi unice şi să atrageţi atenţia asupra conştientizării problemelor de mediu. *** Viitoarea noastră colecţie se numeşte Infinity. Suntem pasionaţi să combinăm culoarea cu o atingere a pielii, pentru a crea un concept sustenabil, contemporan şi revoluţionar şi modele care sunt unice, elegante, speciale, şic şi luxoase.  Să transformăm deşeurile în frumuseţe, aceasta este misiunea noastră şi cea mai mare provocare este să creăm o linie unică de genţi care pătrund puternic în lumea modei, aducând inovaţie cu o atingere prietenoasă cu mediu, dar întotdeauna cu gândul la modă. *** Aceste genţi sunt pentru cele care au curajul de a purta ceva neobişnuit, unic şi totodată şic. Exact ceea ce ne place: modele extreme combinate cu stil. *** Sperăm să inspirăm oamenii să devină “Selected” pentru a putea trăi pe o planetă mai sănătoasă, mai bună şi mai paşnică. *** Vă invit să călătoriţi cu mine şi să creştem împreună. Veniţi cu mine şi exploraţi minunata lume Selected Bags. Descoperiţi produsele noastre create cu dragoste, uşor nebuneşti dar unice, care vă vor garanta un efect “wow”. Întoarceţi capetele, fiţi oprită pe stradă – geanta pe care o aveţi spune multe despre dumneavoastră! Genţile noastre vor face oamenii să vorbească şi nu le veţi vedea niciodată la altcineva. De ce? Pentru că puteţi personaliza aceste accesorii premium, de designer, pentru a avea EXACT geanta pentru dumneavoastră! *** Dacă gândiţi la fel ca nou, atunci sunteţi exact unde ar trebui să fiţi. Acum avem nevoie de ajutorul dumneavoastră să aducem aceste modele la viaţă. Cu ajutorul dumneavoastră putem face ca acest look interesant să fie accesibil în lume prin accesorii unice şi excepţional de bine realizate. Haideţi cu mine să explorați minunata lume Selected Bags.  

Caracteristici

Culoare Bej Albastru
Materiale Hârtie
Tehnică Lucrat manual
Alte trăsături Cadou Creatori Produs local Hobby gifts Hobby shop Artizanat Produse artizanale Făcut de mână Made in Romania Romanian Handmade Transilvanian Handmade Cumpără Handmade
Pentru cine Pentru mama Pentru soție Pentru ea
Ocazie Majorat Nuntă 1 Martie 8 Martie Moș Nicolae Ziua onomastică Ziua de naștere

Plic midi crem si albastru Selected Bags

Produse handmade » Îmbrăcăminte » Genti, sacoase
În stoc
89 lei / 26*14 cm

Cod: 7

Produse similare