Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Genti, sacoase


Portfardul este realizat din piele ecologică combinată cu un material textil de designer. Dimensiuni (ÎxLxA): 13x20x6 cm. Material exterior: piele ecologică, textil bumbac. Căptuseală: bumbac. Închidere: cu fermoar.
Prețurile nu conțin cheltuielile de transport. Opțiuni de livrare în România: - Poșta Română 15 lei, timpul estimat de livrare 5-7 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Firma de curierat DragonStar - 20 lei, timpul estimat de livrare 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Preluare personală în Miercurea Ciuc.  Vă vom contacta telefonic pentru confirmare.
Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului intenția și să returneze în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv. Astfel potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia bunului comandat.
Bună! Mă numesc Balla Melinda, locuiesc în Miercurea Ciuc. Am terminat liceul de industrie ușoară, apoi am lucrat ani de zile în alte domenii.  În anul 2016 la încurajarea fiicei mele am inceput să cos în timpul liber. Astăzi sub numele LindArt realizez accesorii unice: genți, rucsacuri, sacoșe, genți cosmetice, borsete și portfarduri din materiale textile colorate și în combinație cu piele ecologică. Fiecare dintre produsele mele sunt create cu multă dragoste și suflet,  chiar și la comandă.

Caracteristici

Culoare Alb Albastru Albastru deschis Albastru închis Gri
Materiale Bumbac Piele sintetică
Tehnică Cusut
Alte trăsături Cadouri handmade Cumpără Handmade
Pentru cine Pentru ea Pentru fete Pentru mama Pentru soție
Ocazie 8 Martie Crăciun Moș Nicolae Ziua de naștere Ziua onomastică

Portfard

Produse handmade » Îmbrăcăminte » Genti, sacoase
În stoc
35 lei / Buc

Cod:

Produse similare