Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Seturi de bijuterii


Aceste bijuterii vii se pot folosi aproximativ 2-4 săptămâni, depinde de speciile folosite. Când nu le porţi trebuie ţinute într-un loc luminos dar protejat de radiaţiile solare directe. Când plantele încep să se modifice, sau să apară rădăcinile, trebuie desprinse cu atenţie şi aşezate pe pământ. Fiindcă seturile sunt create din plante vii nu o să semene la perfecțiune dar v-or fi asemănătoare. Livrare se poate face cu curier rapid sau se poate și personal în zona orașului Oradea. Termen de livrare 5 zile lucrătoare.
Lucrările realizate din plante vii nu pot fi rezolvate decât prin predare personală în Oradea. Excepţie fac bijuteriile vii, pe care le pot trimite şi prin curierat rapid.
Bun venit în lumea mea. Acum 12 ani, când am devenit mamă și am început să mă uit la multe desene animate (da, am fiice, așa că desenele animate cu zâne sunt obligatorii :) Am avut senzația ciudată că există zâne. Sunt peste tot, chiar și în jurul nostru :) Deci, fiind peisagită de meserie, am început să fac grădini pentru zâne-fairy garden-. Pentru că o zână o merită o grădină frumoasă. A devenit o dragoste adevărată. Grădinile pentru zâne s-au născut după celălalt. Apoi am dat peste kokedamak. Aceasta este o tehnică veche de creștere a plantelor din Japonia. Rădăcinile plantelor sunt înconjurate de un amestec special de sol pe care îl înfășurăm în mușchi vii. Este ca o mică planetă verde ca in Micul Prinț :) Este totul verde și simți parcă cum ai ține o lume perfectă în mâinile tale. Cine o vede nu poate să se abțină. Iubirea și respectul față de plante sunt în sângele meu, astfel cercetez continuu cu plante și ornamente pe care oameni le cunosc până acum. Așa am descoperit și bijuterile vii. Sunt făcute din plante suculente care pot fi purtate 2-4 săptămâni sau chiar mai mult și apoi încep o viață nouă. Când scoatem aceste plante de pe bijuterii, le așezăm pe pământ, le stropim și ei dau rădăcini în câteva zile. Așa trăiesc în continuare. Nu este minunat? Deoarece ceea ce fac este făcut doar din plante vii, nu pot lucra decât la comandă. De aceea, livrarea nu poate avea loc decât prin livrare personală în Oradea sau vecinătatea Oradiei, dar bijuteriile pot fi trimise prin poștă din primăvară până toamna. Mulțumesc că ai aruncat o privire în lumea mea :)

Caracteristici

Culoare Verde închis Verde deschis Verde
Materiale Metal Floare
Tehnică Bijutier Design floral
Alte trăsături Cadou Natural Produs natural
Pentru cine Pentru mama Pentru soție Pentru bunica Pentru ea
Ocazie Valentine`s Day Majorat Nuntă Botez 1 Martie 8 Martie Ziua onomastică Ziua de naștere

Bijuterii vii-Ágift

Produse handmade » Bijuterii » Seturi de bijuterii
La comandă
100 lei

Cod: 82467

Produse similare