Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  


Cu mânere lungi pentru cumpărături. Cu două mânere pentru purtare în mână sau pe umăr. Cu fermoar. Buzunar interior. Este o alternativă ideală pentru pungile de plastic. Mărime: lățime 40 cm – sus la fermoar, lățime 22 cm – la partea de jos, 36 cm – înălțime Design: material textil cu design plante și fluturași colorați, combinat cu material textil negru La cerere se poate personaliza după preferință (color, model). Imaginea are caracter informativ purtând să existe mici diferențe la produsul final.
Atelierul de croitorie „Méhecske” aparţine Filialei Oradea  a FUNDAŢIEI CREŞTINE „DIAKÓNIA” şi funcţionează sub egida Eparhiei Reformate de pe lângă Piatra Craiului. Atelierul de croitorie „Méhecske” este un atelier protejat şi a fost înfiinţat cu finanţare printr-un program şi în cadrul lui lucrează în primul rând persoane care suferă de boli cronice sau incurabile, dar a căror stare le permite să lucreze zilnic. 

Caracteristici

Culoare Galben-floarea soarelui Maro
Materiale Bumbac
Tehnică Cusut
Alte trăsături Cadou Cadouri handmade Creatori Made in Romania Produs local Produse artizanale Rețete tradiționale Romanian Handmade Textil art Textil design Transilvanian Handmade
Pentru cine Pentru bunica Pentru ea Pentru fete Pentru mama Pentru soție
Ocazie 1 Martie 8 Martie Valentine`s Day Ziua de naștere Ziua onomastică

Geanta cu floarea soarelui

Produse handmade » Îmbrăcăminte » Genti, sacoase
În stoc
55 lei

Cod:

Produse similare