Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

Blog > Carnavalul – distracție pentru unii, oportunitate de afaceri pentru alții

Taguri:   carneval decoratiuni sărbătoare

Când ne gândim la carnaval ne vin în minte imediat măști, fețe zâmbitoare, străzi pline ochi cu persoane care debordează de energie și bună dispoziție. Totuși, nu e deloc de neglijat nici faptul că în țările în care se organizează carnavaluri, oamenii sunt dispuși să cheltuie bani frumoși pe costumații, măști și decorațiuni. Este o oportunitate grozavă pentru producătorii de obiecte handmade de a-și spori vânzările, iar cumpărătorii se bucură astfel de o mască unicată sau un obiect tematic care iese din tipare.

 

Despre această sărbătoare, pe scurt

Cuvântul este de origină latină și este compus din  „carne” cu același înțeles și în limba română și „levare” care înseamnă „a lăsa”. Aceste cuvinte alăturate semnifică renunțarea la anumite produse alimentare (în special carne) pentru o perioadă de 40 de zile înainte de Paști. 

Carnavalul este de fapt o perioadă care precedă postul în unele țări, în care au loc petreceri populare însoțite de deghizări, care alegorice, focuri de artificii și multe altele. Sărbătoarea datează încă din perioada romanilor și grecilor care sărbătoreau deseori la începutul anului renașterea naturii, a vieții, primăvara. 

 

Fă mai mulți bani în perioada Carnvalului!

E momentul tău de inspirație! Focalizează-ți energia și creativitatea investind timp în produsele tale hand-made. Fie că realiziezi măști, costumații, bijuterii, jucării, dulcețuri sau altceva înrudit cu acestea, te invităm să le îmbraci în straie de sărbătoare! Ești talentat în realizarea de gemuri de caise sau căpșuni? Nu te lăsa descurajat, pune-le o mărgea, niște aripi de liliac sau chiar și-o fundă roșie și scoate-le în evidență. Toată lumea iubește carnavalul pentru că emană fericire și culoare. Toată lumea cumpără la carnaval. Fii sursa de inspitație pentru oamenii însetați de nou, unicat, extravagant, frumos. 

Îți oferim oportunitatea, mediul și toată susținerea noastră – platforma online www.yatta.ro. Urcă-ți produsele să afle o lume-ntreagă cât ești de priceput! Acum e un moment mai mult decât potrivit.

Lasă-te inspirat de cei care încep deja să vândă pe yatta.ro, comandă-ți chiar acum ceva colorat, unicat, cu și pentru suflet.

Intră și tu în atmosfera Carnavalului!

 

Mark C. Lukács - colaborator Yatta