Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

Blog > Hello 2019!

Taguri:   Zerowaste Greenmade

Bine ai venit 2019!

Un an nou, cu noi provocări. Ce aș putea să-mi doresc pentru 2019?  Ca mamă a doi copii mici, votez anul acesta pentru un mediu mai curat, mai ecologic, mai prietenos. Vreau ca copiii mei să crească conștienți de responsabilitatea față de mediul înconjurător.

Ce aș putea să fac în viața de zi cu zi, în acest scop?

Ca prim pas și poate unul din cele mai dificile, aș dori să elimin pungile. Nu știu cum se întâmplă la voi, dar la noi crește în continu mormanul de pungi.

Am cumpărat și am primit sacoșe frumoase. M-am bucurat foarte mult când am văzut că mai mulți vânzători din rețeau Yatta vând asemenea produse (Gombika, Atelierul Protejat Albinuța).

Vom lansa și un magazin Yatta, unde pe lângă faptul că vei putea cumpăra sacoșe și șorțuri frumoase, vei putea sprijini Atelierul Protejat Albinuța.

Ne-am îmbogățit și cu un concept nou: Zero Waste. Ce înseamnă acesta? Încercăm să producem cât mai puține deșeuri, iar cele care totuși se  produc, să le depozităm selectiv.  

Responsabila magazinului Greenmade Balázs Panna, ne va fi de mare ajutor în realizarea acestui obiectiv. La ea vom găsi: săculețe pentru pâine, suporturi pentru sandviciuri.

La revedere pungi și pungulițe!

Vezi mai multe:

https://yatta.ro/seller/greenmade-s458.html