Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

Blog > Levănțica la Ozd

Taguri:   levănțică perne de relaxare ulei miere cu levănțică

De ce tocmai lavandă?
Deoarece într-o seară ne-a venit o idee, nu știam nimic în special despre această plantă, a însemnat o provocare plantarea ei, iar de atunci provocarea continuă prin lărgirea paletei de produse.
În toamna anului 2016 am cumpărat 400 de butași de probă și le-am plantat în Ozd, județul Mureș, deoarece aici tata avea pământ nefolosit. Spre bucuria noastră solul a fost bun, butașii s-au prins, și am vândut toată recolta, ba chiar nici nu ne-a ajuns. Atunci am căutat surse de finanțare, am și găsit un proiect din Ungaria, am câștigat, iar acum cultivăm lavandă pe 5600 m2.
Ce produse avem? Mai multe: și pentru gură și pentru nas :) Produsele comestibile sunt: sirop, gem, ciocolată, biscuiți, iar cele parfumate: odorizante de cameră și mașină, ulei, apă, bombe de baie, săculeț, mărțișoare, sare de baie, coronițe și paleta de produse este în creștere.
Anul trecut am început să participăm la diferite târguri, și spre surprinderea noastră produsele au fost apreciate. Anul acesta dorim să fim prezenți în mai multe locuri, la târguri și festivale, ba chiar dacă totul merge bine vom organiza propriul festival de lavandă.