Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

Blog > Luna Iulie Zero Waste

Taguri:   zerowaste fara plastic greenmade ecofriendly

Ce înseamnă Zero Waste?
Zero waste este un nou trend, devenit stil de viață, adoptat de tot mai multe persoane din mai multe generații, dar preponderent de generația Z. Ziceam acum ceva luni cum poți duce o viață sustenabilă. Dar care e diferența dintre sustenabil și zero waste?

Zero waste înseamnă o reducere a consumului și a gunoaielor care sfârșesc în ape și în incineratoare și cresc poluarea. Cel mai mare avantaj al acestui nou stil de viață e că adepții lui sunt mai fericiți, după cum spun diverse studii. Nu deții și nu cumperi decât lucruri și alimente de care ai nevoie. Mănânci mai natural și poți să compostezi ca apoi să îți crești plante, dar, mai important, contribui la reducerea poluării.
Principiile vieții zero waste sunt simple și nu trebuie făcute perfect de 10 oameni, ci imperfect de cât mai mulți. Adoptând acest stil de viață vei economisi destul de mult în fiecare lună și vei fi din ce în ce mai sănătos în timp ce ajuți planeta să se regenereze. (sursă: https://www.iqool.ro/)
#Yatta te ajută în Free Plastic July (fără plastic în luna iulie) cu idei practice, cu pași prietenoși pentru a proteja mediul și prin care î-ți poți crește calitatea vieții.
#Yatta are în team oameni de specialitate care vor veni cu sugestii, idei practice pentru reducerea la zero a deșeurilor.
Te provocăm! 30 de zile!
Te implici?