Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

Blog > Mukit Manufaktura

Taguri:   Mukit cercei set de bijuterii

BT: Mă numesc Berecki Timea și am pornit mica mea afacere la începutul anului 2018. Sunt născută la Tg.Mureș dar de aproaspe 4 ani trăiesc la Cluj.
R: De ce MUKIT? De unde vine numele?
BT: În perioada liceului am schimbat școala, iar noua școală a adus și un mume nou de alintare: din prima clipă mi s-a asociat numele de Muki; se potrivea pentru o fată nouă. Când am pornit afacerea, nu am stat pe gânduri, denumirea a venit de la sine, MUKI, iar eu i-am adăugat un T, de la Timi și astfel a luat naștere MUKIT.
R: Am văzut că ai terminat cursurile facultății de psihologie. Cum ți-a venit ideea confecționării de bijuterii?
BT: La Tg.Mureș am terminat școala de asistenți medicali, dar imediat după obținerea diplomei am știut: viitorul meu nu este în sistemul de sănătate. Am simțit o afecțiune puternică pentru psihologie și astfel am ajuns la Cluj. Când am terminat și acești trei ani, a venit un nou sentiment: la început m-a deconectat și m-a încărcat, dar foarte repede a devenit cotidian. Astfel a devenit MUKIT o activitate serioasă, o afacere.
R: De ce ai ales lemnul?
BT: Odată, după o zi destul de obositoare, pentru relaxare, am intrat într-un magazin de articole de hobby. Am cumpărat 4 rotițe de lemn, pensule și probabil 3 tuburi de vopsele. Așa a început totul.
La terminarea unei lucrări reușite am un sentiment de puternică bucurie, dar și câteve combinații coloristice mă pot inspira. Abundența de culoare se reflectă în lucrările mele pentru că de fapt, așa sunt eu în viața cotidiană.