Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

Blog > Sandbox-Sántha Edina

Taguri:   sandbox baby cuib babynest tehnica Quilt


Bine ai venit în atelierul meu! Te rog aruncă o privire în jur și simte-te ca și acasă!
Dragă Edina, te rog prezintă-te.
-  Mă numesc Sántha Edina, creatoarea și fondatoarea atelierului SandBox. Locuiesc în satul Viișoara aproape de Marghita, împreună cu soțul și cei doi băieți.
Cum s-a născut ideea de a face afacere din cusut? Este destul de departe de profesia ta inițială, mai exact de lumea bancară.
- După ce s-au născut copiii, mi-am dat seama că munca în sfera finaciar-bancară și viața de familie echilibrată, sunt două lucruri foarte greu de armonizat. Între timp m-am și mutat din Oradea, astfel că și distanța a devenit insurmontabilă.
Am căutat un domeniu unde puteam oferi oamenilor ceva nou, pozitiv și pentru că de mult admiram creațile altora, am decis că voi învăța să cos. Deoarece eram familiarizată cu domeniul afacefrilor, în curând s-a născut și idea antreprenoriatului: vroiam să creez accesori utile, moderne dar și nostime, pentru copii și mămici. Am aplicat cu succes la un proiect de finanțare, iar toamna trecută am reușit să creez micul meu atelier și să-l înzestrez cu cele necesare.
- De ce ai ales tocmai tehnica Quilt?
- Totdeauna m-a atras tot ce este nou, neconvențional. Această tehnică mi s-a părut oportună pentru a aduce combinații coloristice moderne în cotidianul mămicilor și al copiilor. Totdeauna am considerat funcționalitatea o prioritate, de aceea preferințele mele sunt -printre altele- pernițele suport pentru alăptat, suporții pentru scutece, coșurile pentru depozitare și pernițele pentru călătorie.
- Care a fost comanda cea mai neconvențională?
- De obicei cele mai bune idei vin din partea clienților, iar majoritatea produselor noi sunt realizate la cererea lor. Noi mămicile, reușim cu succes să găsim soluții practice la provocările cotidiene. Așa s-au născut primele pernițe pentru călătorii –care între timp au devenit preferatele multora- și astfel au fost realizate și primele două cuibușoare de bobițe, acestea din urmă destinate băiețeilor gemeni.