Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

Blog > Yatta vă prezintă Ficzus Handmade

Taguri:   geantă borseta gentuta cosmetica

Î: Dragă Erika, te rog prezintă-te.

R: Numele meu este Ficzus Erika și locuiesc împreună cu familia în comuna Corunca de lângă Tg. Mureș. Încă de la o vârstă fragedă și în mod spontan, am învățat de la mama și de la bunica să cos, iar acum, în timpul liber confecționez poșete artizanale.

Î: De când te ocupi cu confecționarea poșetelor artizanale? 

R: Ideea mi-a venit în 2014, când am vrut să folosesc în mod util timpul cât am stat cu copii acasă. Știam că vroiam să cos, iar alegerea a căzut asupra poșetelor deoarece am văzut că piaca produselor artizanale nu prea era saturată. Pe parcursul anilor au fost pauze mai scurte sau mai lungi, dar anul acesta am început să mă ocup în mod serios de afacere.

î: Ador materialele colorate pe care le utilizezi. De unde te aprovizionezi cu ele?

R: Și mie îmi plac foarte mult. Le-aș cumpăra pe toate iar ceea ce se poate, le și cumpăr. În ultima perioadă m-am aprovizionat din străinătate, dar sunt furnizori și din țară, chiar dacă oferta nu este așa de diversificată.

Î: Care sunt tendințele din modă pe care le urmezi? 

R: Nu prea urmez tendințe. Mă inspir din propriile mele stiluri, îmi plac culorile vii puțin stridente. Confecționez  poșete pe care le-aș purta și eu cu plăcere.  

î: Acum sincer Erika: tu câte poșete ai?

R: Din fiecare model am câte una. Îmi place să le port, să văd cum se comportă în mișcare, cât sunt de practice, cum și unde se pot aduce îmbunătățiri, dacă sunt și unde sunt punctele slabe. 

Î: Care sunt planurile tale pentru viitor?

R: În viitor mi-aș încerca norocul la târguri artizanele, dar până copiii sunt mici nu vreau să mă forțez. Îmi place ceea ce fac și deocamdată acest ritm este convenabil atât pentru mine, cât și pentru familia mea.