Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

Blog > De ce Puppee?

Taguri:   Puppee scutece lavabile

Și pentru tine este important, ca la schimbatul scutecului ce fel de materiale vin în contact cu pielea bebelușului tău? Că textilele folosite sunt fabricate în special ca materiale textile de bază pentru scutece lavabile, folosirea lor este sigură, pentru că nu conțin substanțe chimice periculoase și lasă pielea să respire? Protecția Planetei, protejarea resurselor naturale, reutilizarea și reciclarea sunt importante pentru tine? Ești la locul potrivit!
În procesul de confecționare ale produselor noastre cel mai important punct de vedere este calitatea: toate materialele de bază sunt materiale strict controlate, eco-friendly( au certificatul CPSIA sau ÖKOTEX), care ajung la noi de la o companie care produce exclusiv materiale pentru scutece lavabile. Pe plan mondial numai ei produc materialul zorb. În Europa numai noi folosim varianta cea nouă, de generația a 3., din bumbac organic.
Știi de ce sunt speciale protecțiile noastre de scutec? Pentru că sunt unicate și individualizate. Nu numai mărimea și tipul coverului (cu velcro sau cu capse) vor fi alese de tine, dar fiecare detaliu va fi ales de tine, astfel: să alegi un material colorat cu motive, care va fi exteriorul coverului, un PUL colorat, din cele 12 culori, capse (avem 19 culori) sau velcro (19 culori) și elastic pentru marginile coverului (19 culori disponibile), și 27 de culori de capse, plus în afară de forma clasică, rotundă, avem capse cu formă de inimioare sau steluțe.
Și nu numai atât! Noi știm, că fiecare copil este diferit, unt bebeluși mai subțireli, sau mai plinuți. Pentru confortul lor, lungimea elasticelor și aripioarelor scutecului vor fi adaptate constituției lor, sau putem să facem un scutec de mărime specială, potrivit mărimilor bebelușului tău, fără nici un cost suplimentar!
Și știi încă ce e bun în faptul, că ai un puppee? Poți să ceri orice fel de reparație, și dacă scutecul nu a fost cumpărat direct de la noi, și nu e vorba de o reparație garanțială. Dacă copilul tău e mai plinuț comparativ cu bebelușul, care l-a folosit înainte lui, trimite-ne scutecul, și îl vom ajusta. Pentru capsele noastre suportăm garanția pe viață.