Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Calendar


Pe lângă tablourile minunate in print de Flori Presate, fiecare lună are un alt citat de la marele poet. Aceștea sunt alese cu grijă, și oferă omului modern un sfat pentru fiecare zi. Este pe stoc. Putem trimite imediat. Sunt enumerate și cele mai importante sărbători religioase, fazele Lunii, precum si denumirile populare a lunilor calendaristice. Este un cadou ideal pentru orice iubitor de arta si de literatura, dar și pentru dumneavoastră. Are 14 pagini, prima și ultima fiind carton alb de 250 gr, restul de carton de 100 gr. Este prevăzut cu spirală metalică și agățător metalic. Pretul este de 16 lei/bucata. Pentru discountul dat revânzătorilor, vă rog să mă contactați în mesaj privat sau telefonic.
Transportul asiguram cu firme de curierat. Fan Courier sau DPD.  Transportul costa 20 de lei, pentru primul kg, daca comanda depaseste 1 kg, pentru fiecare kg platiti 1 leu in plus. La comenzile de peste 160 de lei, noi preluam costul transportului. 
Florile sunt o pasiune. Presând cred că le lungesc viața. Așa s-a născut firma, dintr-un hobby. Fiind membră la WWPFG – World wide pressed flower guild – (Liga Mondiala de Flori Presate), precum si la IPFAS – International Pressed Flower Art Society – (Asociatia Internationala a Artistilor de  flori presate). Lucrez să fac frumos, ceva pe placul tuturor. Felicitări, semne de carte, calendare cu citate, tablouri de perete cu mesaje, pungi de cadouri, magneti de frigider cu mesaje, etc. După lucrările mele facem si lucrari in serie. Florile traiesc mai departe... Colaboram cu un renumit grafician din Targu Mures, dupa lucrarile lui in Print, facem Calendare de perete si de buzunar, semne de carte, magneti de frigider. Toate aceste lucrari sunt potrivite pentru cadouri.

Caracteristici

Culoare Multicolor
Materiale Hârtie
Alte trăsături Artizanat Cadou Hobby gifts Made in Romania Produs local Tradițional
Pentru cine Pentru bunica Pentru bunicul Pentru ea Pentru el Pentru iubitorii de animale Pentru mama Pentru nașii Pentru pescari Pentru soț Pentru soție Pentru tata
Ocazie 1 Martie 8 Martie Botez Crăciun Halloween Majorat Moș Nicolae Nuntă Paște Valentine`s Day Ziua de naștere Ziua onomastică

Calendar 2019 cu Citate din Eminescu

Produse handmade » Papetărie » Calendar
În stoc
16 lei / buc

Cod: CPS A4 Em

Produse similare