Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Camera copilului


Tablita decorata cu tehnici multiple, lacuita
Coletele se livreaza: - Prin Posta Romana cu ramburs (adresa transmisa trebuie sa fie cea din buletin); - Prin Posta Romana fara ramburs pentru platile efectuate prin transfer bancar - Personal, sau prin Posta Romana in Salonta (alegerea clientului); - Prin curier, la cererea expresa a clientului. ATENTIE! Daca coletul se livreaza prin Posta Romana si in localitatea in care locuiti nu aveti stabilit domiciliul sau resedinta si, drept urmare, in cartea de identitate nu se regaseste adresa de livrare, coletul nu va putea fi ridicat de la posta. In acest caz, coletul va trebui sa fie trimis prin optiunea POST-RESTANT la oficiul postal indicat de dumneavoastra si, astfel, coletul va putea fi ridicat. Totodata, este necesar sa va deplasati la posta pentru a verifica sosirea lui, pentru ca nu veti primi aviz in cutia postala. Comanda va fi expediata in termen de maxim 48-72 de ore de la efectuarea comenzii sau la 24 ore dupa efectuarea platii produsului, daca nu este mentionat altfel.
In conformitate cu legislatia in vigoare, produsele pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare, dar taxele aferente returului vor fi platite de cel care returneaza produsele. Returul nu se face in sistem ramburs. Produsele care fac obiectul unor comenzi speciale, personalizate, conform legislatiei in vigoare nu se returneaza. Nu imi asum raspunderea pentru diferentele de culori care pot aparea datorita setarilor monitorelor folosite si nici pentru faptul ca dimensiunile produselor nu au fost citite. Deoarece produsele sunt realizate manual, fiecare este unic in felul lui, nu sunt doua produse 100% similare. Legislatie: Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ).
Intotdeauna mi-a placut lucrul de mana, nici nu imi pot imagina viata fara sa crosetez, sa pictez, sa lipesc ceva. Ma ocup cu mai multe laturi ale handmadeului, dar momentan pirogravura este cel care ocupa primul loc. Realizez obiecte de decor pentru copii si adulti, si sunt deschisa si la comenzi personalizate. https://www.facebook.com/mandibohandmade

Caracteristici

Materiale Lemn
Tehnică Transfer
Alte trăsături Cadou Cumpără Handmade Făcut de mână Made in Romania Romanian Handmade Școala Transilvanian Handmade
Pentru cine Pentru ea Pentru fete
Ocazie Ziua de naștere Ziua onomastică

Tablita decorativa - Camera mea

Produse handmade » Copii » Camera copilului
În stoc
30 lei / 20x15 cm

Cod:

Produse similare