Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Ceai, cafea


Florile de gălbenele sunt comestibile, planta medicinală este folosită în tratarea ulcerului, problemelor gastrointestinale și a gingivitei. Extern, sub formă de alifie, ulei sau tinctură este utilizat în tratamentul inflamațiilor, rănilor ușoare, arsurilor cauzate de soare și a varicelor. Datorită coloranților naturali se utilizează și la colorarea alimentelor, cosmeticelor sau a textilelor.
Produsele Levendulás sunt inspirate și fac parte din sfera gastronomiei și a wellnessului, toate având ca materie primă plante aromatice, plante medicinale, mirodenii și flori comestibile din cultură proprie, organică și din natură. Sunt combinații cel puțin ciudate, renașteri ale unor rețete vechi de secole  (siropuri de flori, dulcețuri de legume, shrubs cu plante aromatice, uleiuțuri, tincturi, miresme etc),  având efecte benefice, fie că sunt destinate consumului, îngrijirii personale ori decorării spațiului în care trăim. Ele comunică olfactiv, gustativ, tactil, vizual-estetic și sonor atât cu noi oamenii, cât și între ele, dar și cu alți actori ai mediului, lăsându-și amprenta benefică. Prin produsele inedite propunem un stil de viață incitant, dinamic și perfect sănătos cu și alături de plante aromatice, medicinale și flori comestibile, bazat pe trei piloni: alimentație, îngrijire corp-suflet și elemente ambientale. Fermă organică din Ardeal vă oferă:Ierburi medicinale și flori din cultură proprie bio pentru consum, vindecare și armonie. Efectele calmante și revigorante ale lavandei vindecă: ele se transmit pe cale aeriană, vizuală, tactilă și prin ingestie. Creștem mii de plante medicinale sub raza soarelui și a lunii, în apa ploii, cu dragoste și pricepere.

Caracteristici

Alte trăsături 100% natural Artizanat Bio Bucătărie Delicios Făcut de mână Natural Produs local Produs natural Produse tradiționale Rețete tradiționale Tradițional Vara
Pentru cine Pentru toți
Produse gastronomice Gălbănele

Ceai gălbenele

Produse gastronomice » Ceai, cafea
Stoc epuizat
9 lei

Cod:

Produse similare