Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Ceramică


Acest model va inveseli orice colț al casei tale, este ideal și pentru aranjament de plante mai mici, atât de exterior cât și de interior (ex. cactuși, plante suculente). Bolul este ușor de curățat și întreținut, fiind rezistent în timp. Diametrul bolului : 14 cm Înălțimea bolului fără urechi: 7 cm Fiind realizate manual pot interveni mici diferențe între produsul primit și poza de prezentare.
  Livrarea comenzilor este la alegere: prin Poșta Română - 10 lei,  prin curierat rapid - 25 lei. Atenție! În cazul transportului prin curierat rapid, produsele se achită  prin transfer bancar.  
Produsele  se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. În momentul în care doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne anunțați. Produsele returnate trebuie să fie în aceași stare în care au fost livrate.  
Salutare tuturor si bine ați venit in magazinul nostru virtual.   A telierul Blue Petal a luat naștere în 2014 în satul Florești, județul Cluj și de atunci încercăm să umplem lumea cu bucurie prin creațiile noastre unice. La început a fost un proiect part-time, dar acum a devenit stilul nostru de viață și suntem încântați de alegerea făcută. Principalii creatori suntem Szidi și Zsolt, un biotehnolog în medicină veterinară eșuat și un arhitect rătăcit.  Produsele sunt realizate cu mare atenție în atelierul nostru. Fiecare obiect este lucrat și pictat manual înainte de ardere. Folosim coloranți speciali rezistenți la 1250 grade Celsius, temperatură la care se face arderea finală. Datorită acestor procedee, fiecare produs scos din cuptor este unicat.   Pentru o doză bună de veselie și un zâmbet sincer vă așteptăm în lumea noastră colorată.    

Caracteristici

Culoare Alb Albastru deschis
Materiale Ceramică
Tehnică Lucrat manual Pictat manual Pictat manual pe sticlă
Alte trăsături Artizanat Bucătărie Cadou Cadouri handmade Creatori Făcut de mână Grădiniță Hobby gifts Made in Romania Produs local Produse artizanale Produse tradiționale Romanian Handmade Transilvanian Handmade Unic
Pentru cine Pentru băieți Pentru ea Pentru el Pentru familie Pentru fete Pentru iubitorii de animale
Ocazie Crăciun Moș Nicolae Ziua de naștere

Bol pisică

Produse handmade » Acasă » Ceramică
În stoc
70 lei

Cod:

Produse similare