Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Ceramică


Cană înaltă din ceramică smălțuită, handmade și ceașcă de cafea din ceramică smălțuită, handmade, cu model asortat floral, colorat cu lut marou. Cana și ceașca sunt lucrate manual pe roata olarului, din lut alb, decorate manual, colorate cu lut marou, glazurate, arse în cuptor de ceramică de două ori la temperatură înaltă. Au culoare albă, sunt în set: cana pentru cei care iubesc un ceai fierbinte sau o cafea cu multă lapte și ceașca de cafea pentru cei care preferă o cafea scurtă/lungă. vol. cană înaltă aprox. 350 ml vol. ceașcă de cafea aprox. 100 ml.
Prin curier
Realizăm obiecte din ceramică de uz casnic (căni, castroane, recipiente bucătărie, set de pahare de țuică etc.) în primul rând, dar avem și produse decorative pentru casă (vase aromaterapie, ceasuri de perete, lămpi, cutie de bijuterie, săpuniere etc.). Produsele noastre sunt unicate. Materialul de bază se arde la o temperatură mare, care îi dă o rezistență mai mare, după care sunt smălțuite cu o glazură fără conținut de materiale toxice și arse din nou.

Caracteristici

Culoare Alb
Materiale Argilă Ceramică
Tehnică Ceramică
Alte trăsături Artizanat Cadou Creatori Iarna Primăvară Toamna Vara
Pentru cine Pentru bunica Pentru bunicul Pentru ea Pentru el Pentru iubitorii de animale Pentru mama Pentru nașii Pentru pescari Pentru soț Pentru soție Pentru tata
Ocazie 8 Martie Botez Crăciun Moș Nicolae Nuntă Paște Valentine`s Day Ziua de naștere Ziua onomastică

Set de căni - pentru ceai și cafea (model floral)

Produse handmade » Acasă » Ceramică
În stoc
60 lei / RON

Cod:

Produse similare