Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Cercei


Cercei din cupru boho style. Unicat. Prelucrat cu ciocanul manual. Lungimea cerceii cu tortiță 4,5 cm.
1. Livrare prin Posta Română, plata prin virament bancar: 8 Ron 2. Livrare prin Posta Română, plata ramburs: 15 Ron 3. Livrare prin Curier, plata prin virament bancar: 18 Ron 4. Livrare prin Curier, plata ramburs: 24 Ron 5. Predare și plată personală (Sfantu Gheorghe, jud. Covasna): 0 Ron Livrare gratuita in Romania pentru sume de peste 250 lei.
Produsele  se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. În momentul în care doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne contactați. Produsele returnate trebuie să fie în aceași stare în care au fost livrate si este pe cheltuiala cumparatorului. 
Mă numesc Rápolti Csilla, născută în inima Ardealului în Sfântu Gheorghe. Am început să fac bijuterii într-un mod autodidact din cupru și crom cobalt. Totul a început ca un hobby și acum a devenit o pasiune.Este nevoie și de puțină imaginație pentru a face o bijuterie unică.Procesul creativ nu este doar o plăcere pentru mine, ci mă ajută și să mă adâncesc din ce în ce mai profund în sufletul meu, mă ajută să mă concentrez și este o plăcere dacă altcuiva îi plac bijuteriile pe care le vor purta cu mândrie. Bijuterii realizate pentru toate ocaziile. Deocamdată, bijuteriile vor fi realizate din cupru și crom cobalt. Pentru mine, bijuteriile nu sunt un simbol de statut, o măsură a bogăției,ci un mijloc de exprimare a stilului și a valorilor individuale. Bijuterii unice, speciale.

Caracteristici

Materiale Cupru
Tehnică Lucrat manual
Pentru cine Pentru ea Pentru fete Pentru mama Pentru soție
Ocazie 1 Martie 8 Martie Crăciun Majorat Moș Nicolae Valentine`s Day Ziua de naștere Ziua onomastică

Cercei din cupru boho style. Unicat.

Produse handmade » Bijuterii » Cercei
În stoc
25 lei / buc

Cod: 24

Produse similare