Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Eșarfe, fulare, căciuli


Fular infinity SAHARA. lucrat manual în punct englezesc, din fir Alize 100%acryl, în culorile deșertice ale Saharei. Dimensiuni 90x33 cm, fără capăt, lipit prin croșetare cu o torsadă. Foarte călduros, plăcut și moale.
Toate produsele sunt realizate de mine, manual, din materiale noi sau reciclate. Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit oriunde in tara. Pentru Bucuresti, transportul este de asemenea gratuit. Pentru comenzi mai mici de 100 de lei, trimiterile se fac prin curierat, valoarea este in functie de zona. Vă mulțumesc.
Daca nu sunteti multumit de produs, il puteti returna in termen de 5 zile, cu banii inapoi, mai putin transportul. Vă mulțumesc.
Sunt pasionată de tot ce este frumos: de o carte bună, de o floare înmiresmată...de un copil care râde fără griji... Am pornit această pagină cu gandul de a face ceva cu timpul meu liber, de a aduce un pic de frumos și un zâmbet și în casele altora. Și - trebuie să recunosc - m-am inspirat din desenele fiului meu. Știe să combine culorile într-un mod pe care eu nu l-aș fi gândit nociodată, dar care are un impact deosebit. Chiar dacă acum a crescut și nu mai are prea mult timp să deseneze (școala îi ,,mănâncă,, mult timp), mă încurajează pe mine și asta îmi dă curaj. Îmi place- asta tot de la el am învățat- să decupez, să desenez, să caut idei în orice imagine sau peisaj pe care îl admirăm, în orice floare și pe chipul oricărui om... Sunt la început, dar învăț repede.  Vă mulțumesc.

Caracteristici

Culoare Multicolor
Materiale Acril
Tehnică Lucrat manual
Alte trăsături Vara
Pentru cine Pentru bunica Pentru ea Pentru el Pentru fete Pentru mama Pentru soț Pentru soție
Ocazie Crăciun Moș Nicolae Valentine`s Day Ziua de naștere

Fular infinity SAHARA

Produse handmade » Îmbrăcăminte » Eșarfe, fulare, căciuli
La comandă
65 lei / buc

Cod: 105

Produse similare