Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Felicitări


Felicitare Oshi - in Print – FMS 03b Felicitare Oshi Minunata, realizata – în Print pe carton – după lucrare proprie cu Flori presate (Arta Oshibana). Cu: florilecele de banuti si alte floricele rosii dragute jucause. Am imprimat pe felicitare urmatorul text - La Multi Ani de ziua Onomastica ! Multa fericire si sanatate ! - si interiorul ti-am lasat gol, ca sa poti scrie si tu mesajul tau personalizat pentru cineva drag tie... Mărimea la Felicitare este de A6, - o coala de A5 pliat - 105 x 148,5 mm. Felicitarea iti livram impreuna cu un plic alb. In caz ca esti revanzator, iti impachetam felicitarea intr-un celofan care o protejeaza la vanzarile ulterioare. In acest caz, te rugam sa ne contactezi inainte de a plasa comanda.
Transportul asiguram cu firme de curierat. Fan Courier sau DPD.  Transportul costa 20 de lei, pentru primul kg, daca comanda depaseste 1 kg, pentru fiecare kg platiti 1 leu in plus. La comenzile de peste 160 de lei, noi preluam costul transportului. 
Florile sunt o pasiune. Presând cred că le lungesc viața. Așa s-a născut firma, dintr-un hobby. Fiind membră la WWPFG – World wide pressed flower guild – (Liga Mondiala de Flori Presate), precum si la IPFAS – International Pressed Flower Art Society – (Asociatia Internationala a Artistilor de  flori presate). Lucrez să fac frumos, ceva pe placul tuturor. Felicitări, semne de carte, calendare cu citate, tablouri de perete cu mesaje, pungi de cadouri, magneti de frigider cu mesaje, etc. După lucrările mele facem si lucrari in serie. Florile traiesc mai departe... Colaboram cu un renumit grafician din Targu Mures, dupa lucrarile lui in Print, facem Calendare de perete si de buzunar, semne de carte, magneti de frigider. Toate aceste lucrari sunt potrivite pentru cadouri.

Caracteristici

Culoare Multicolor
Materiale Hârtie
Tehnică Design floral
Alte trăsături Artizanat Cadou Made in Romania Produs local
Pentru cine Pentru bunica Pentru bunicul Pentru ea Pentru el Pentru mama Pentru nașii Pentru soț Pentru soție
Ocazie Ziua onomastică

Felicitare Oshi cu Flori - Onomastica

Produse handmade » Papetărie » Felicitări
În stoc
1.5 lei / buc

Cod: FMS 03b

Produse similare