Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

Informații utile

Cine are dreptul de a vinde pe Yatta.ro?
Oricine se înregistrează pe site și crează handmade ( manual ) produse autentice, artistice, populare, tradiționale  destinate vânzării.
Magazinele nou create devin active adică vizibile pentru oricine numai după activarea abonamentului ales.

Ce fel de produse se pot vinde pe Yatta.ro?
Se pot pune în vânzare doar produsele care sunt fabricate în totalitate sau parțial de Meșter / Creator. Handmade se poate numi acel produs care reprezintă o valoare unicată este creat total ori parțial cu resurse manuale ( manufactură ). Aceste produse sunt unicate deoarece sunt fabricate unul câte unul, sunt fabricate manual și din acest motiv nu există două produse identice. În descrierea produsului este important să precizați exact cu ce a contribuit meșterul la crearea produsului și care sunt elementele prefabricate sau cumpărate.

Etapele vânzării
Crearea unui cont nou pe Yatta.ro.
Crearea unui Cont nou pe Yatta.ro este foarte simplă și este gratuit.
Accează meniul ” Vinde pe Yatta.ro ” - Alege un nume de utilizator, și o parolă.

Crează propriul magazin Yatta.ro
În calitate de vânzător primești o platformă de magazin pe care o poți personaliza cu logo, fotografii, o descriere personală despre Tine, despre cursul creării produsului, etc...
 
Expunerea produsului în magazinul Yatta.ro
Produsele se pot expune în pași simplii. Recomandăm ca înainte de a expune produsul, să pregătești o descriere și fotografii. Se pot folosi 5 fotografii digitale la fiecare produs, recomandăm să te folosești de această opțiune deoarece cumpărătorii vor decide în funcție de fotografie dacă doresc sau nu produsul. Poți alege mai multe opțiuni de transport și modalități de plată.

Vânzarea pe Yatta.ro
Dacă un client se decide să cumpere una sau mai multe produse din magazinul tău, te va contacta.
Cu ajutorul datelor de contact, va putea lua legătura și veți avea oportunitatea de a discuta în detaliu transportul și modalitatea de plată a produsului sau produselor. După desfășurarea tranzacției este important să nu uiți să îi ceri cumpărătorului să te evalueze, si să bifezi tranzacția fiind finalizată. Această evaluare este importantă pentru a obține încrederea viitorilor clienți.

Taxe Yatta.ro
Crearea unui cont nou - gratuit
Crearea magazinului tău personal - gratuit
Activarea magazinului - contra cost