Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Jurnale, cărți


Semn de carte cu printesa Mulan Numai corpul este printat, fusta este din tule si dantela. Daca doriti mai multe bucati, este posibil sa fie diferente minore, fiind realizat manual. Este listat pe carton de 250gr/m2. Marimea lui fiind 6,5 x 14 cm.. Multumesc pentru vizita. Va mai astept. Sanatate va doresc!!!
Transportul asiguram cu firme de curierat.  Urgent Cargus sau DPD.  
Florile sunt o pasiune. Presând cred că le lungesc viața. Așa s-a născut firma, dintr-un hobby. Fiind membră la WWPFG – World wide pressed flower guild – (Liga Mondiala de Flori Presate), precum si la IPFAS – International Pressed Flower Art Society – (Asociatia Internationala a Artistilor de  flori presate). Lucrez să fac frumos, ceva pe placul tuturor. Felicitări, semne de carte, calendare cu citate, tablouri de perete cu mesaje, pungi de cadouri, magneti de frigider cu mesaje, etc. După lucrările mele facem si lucrari in serie. Florile traiesc mai departe... Colaboram cu un renumit grafician din Targu Mures, dupa lucrarile lui in Print, facem Calendare de perete si de buzunar, semne de carte, magneti de frigider. Toate aceste lucrari sunt potrivite pentru cadouri.

Caracteristici

Culoare Multicolor
Materiale Hârtie Tul
Alte trăsături Artizanat Cadou Casă Creatori Cumpără Handmade Făcut de mână Hobby gifts Hobby shop Made in Romania Produs local Produse tradiționale Romanian Handmade Tradițional Transilvanian Handmade
Pentru cine Pentru fete
Ocazie Crăciun Moș Nicolae Ziua de naștere Ziua onomastică

Semn de carte cu Printesa Mulan

Produse handmade » Papetărie » Jurnale, cărți
În stoc
5 lei / buc

Cod: Kj Pr Mulan 01

Produse similare