Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Mărgele, coliere


Bijuterii si accesorii create manual cu pasiune, invitand in ajutor comorile naturii (flori, fructe, legume, seminte etc.) si rasina. Fiecare bijuterie este unica, la fel ca orice element al naturii. Dimensiuni pandativ: 2,9 cm x 5,8 cm Lungime lant: 46+5 cm Materiale folosite: rasina non-toxica rezistenta UV, aliaj metalic, flori naturale, lemn, snur cerat Marca: Delirium Unicul exemplar – a fost creat doar o singura bucata Pentru ca tinem la mediul inconjurator, piesele Delirium sunt ambalate intr-un saculet organza reutilizabil, ecologic, care este usor, elegant si transparent. Puterea incredibila a naturii si frumusetea uimitoare au fost inspiratia din spatele marcii mele – Delirium. Misiunea mea, este sa ajut oamenii sa isi aprecieze propria unicitate, purtand in accesorii, fragmente din frumusetea infinita a naturii inconjuratoare.
1. Livrare prin Posta Română, plata prin virament bancar: 8 Ron 2. Livrare prin Posta Română, plata ramburs: 15 Ron 3. Livrare prin Curier, plata prin virament bancar: 18 Ron 4. Livrare prin Curier, plata ramburs: 24 Ron 5. Predare și plată personală (Gheorgheni, jud. Harghita): 0 Ron
Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.
Bine ai venit în lumea bijuteriilor și accesoriilor unicate, confecționate manual! Fiecare bijuterie și accesoriu vestimentar a fost creat cu pasiune, invitând în ajutor comorile naturii (flori, fructe, legume, semințe etc.).  La nașterea acestor obiecte minunate este nevoie și de rășină. Fiecare bijuterie pe care o creez este unică, la fel ca orice element al naturii. De fiecare dată când lucrez la crearea acestor obiecte, o parte din mine se atașează de ele: imaginația, creativitatea, pasiunea, dragostea, chiar și o mică bucată din sufletul meu.  Atunci când Tu alegi să cumperi una din creațiile mele, aceasta va reflecta o mică parte și din tine, indiferent dacă este vorba de culoarea, forma sau mărimea elementelor sau chiar de starea Ta de spirit din acel moment. Majoritatea acestor bijuterii și accesorii create de mine sunt create pentru noi, femeile dar sunt momente când îmi place să creez accesorii vestimentare și pentru bărbați.  Printre acestea se numără butoni de cămașă și ace pentru cravată sau brățări. De asemenea îmi face mare plăcere să lucrez la accesorii cu adevărat personalizate, cum ar fi amintiri create de exemplu din buchetul miresei. Prin aceasta cale am plăcerea să te invit să vizitezi magazinul meu virtual în speranța că poate și Tu te vei îndrăgosti de una din creațiile mele unicate.

Caracteristici

Culoare Galben
Materiale Floare Lemn Metal Rășină Snur

Colier din lemn - stoc: 1 buc

Produse handmade » Bijuterii » Mărgele, coliere
În stoc
45 lei / buc

Cod: 292

Produse similare