Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Săpun, ulei cosmetice


Acest săpun natural cu cafea și scorțișoara, are rol tonifiant și exfoliant și reușește să stimuleze regenerarea celulară și să activeze circulația sângelui, având totodata rol tonifiant, anticelulitic. Uleiul esențial de scortișoară este detoxifiant, antibacterian, favorizează circulația sanguină. Este un săpun exfoliant, recomandat în special pentru piele cu impurități, celulită.
Opțiuni de livrare în România: preluare personală (Miercurea Ciuc), prin Poșta Română sau firma de curierat. Prețul livrării se poate varia în funcție de distanța și se încadrează între 15-30 de lei.
Săpunul natural nu conține coloranți de sinteză, toate săpunurile conțin ingrediente 100% naturale: - uleiuri esențiale - uleiuri vegetale de calitate - apă distilată pentru uz cosmetice, suc de fructe sau ceai - plantă aromatice - argilă cosmetică.    Variantele de preparare a săpunurilor, există două metode: metoda la rece, metoda la cald Ambalaje: învelit în hârtie. Condiții de depozitare: în loc uscat și răcoros.

Caracteristici

Culoare Maro
Materiale Scoțișoară Cafea Ulei de cocos Ulei de floarea soarelui Ulei de măsline Ulei de palmier Uleiuri esențiale naturale
Tehnică Procedură caldă
Alte trăsături Fără aditiv Transilvanian Handmade Zero-waste
Pentru cine Pentru toți

Săpun natural cu cafea și scorțișoara

Produse handmade » Înfrumusețare » Săpun, ulei cosmetice
În stoc
10 lei / 100 g

Cod:

Produse similare