Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

Sfaturi utile

10 sfaturi utile pentru crearea unui Magazin Yatta.ro de succes
 
1. Calitatea
Produse prelucrate în mod exigent pot fi numite cu adevărat unicate
 
2. Crearea unui preț corect
Un produs fabricat manual, cu propria mână din suflet este greu de categorizat la un preț dar trebuie să ținem cont de câteva aspecte importante.
Când stabilim prețului unui produs trebuie să ținem cont de prețul materialelor, consumul de energie și timpul acordat fabricării produsului. Totuși un preț exagerat crează riscul de a speria clientul de la cumpărărturi.
În cazul articolelor cu preț mai ridicat este foarte important ca fotografiile expuse să fie de o înaltă calitate, descrierea produsului să fie cât mai detaliată deoarece la aceste produse riscul asumat de cumpărător este mai ridicat.

3. Profilul - și textul magazinului tău să fie informativ și să capteze atenția
În descrierea magazinului tău expune pe scurt ce tipuri de produse se găsesc în magazin.
În prezentarea profilului este recomandat să permiți o vedere în lumea ta personală de meșter, creator, descrie câteva aspecte mai personale despre tine, cu ce fel de technică lucrezi, care sunt materialele tale preferate, ce anume te inspiră, lucrezi din hobby sau vocație, etc... Clientul care te va cunoaște mai bine va face cumpărături cu mai mare plăcere din magazinul tău decât din alt magazin mai puțin personalizat. 

4. Fotografia de profil și bannerul asociat cu produsele 
Bannerul expus pe profilul tău ajută foarte mult la identificarea magazinului, de aceea este foarte important ca informațiile pe care le conțin să fie caracteristice prudselor tale.
Este recomandat ca aceste fotografii să fie de înaltă calitate și să aibă un efect pozitiv, plăcut pentru Client.

5. Descriere informativă, detaliată, distractivă
Descrierea produsului trebuie să conțină toate informațiile importante despre produs ( culoare, materiale, mărime, modul de folosire, etc... ) dar se poate expune mai interesant dacă adaugi câteva aspecte personale.
Cu cât mai mult timp vizualizează clientul magazinul tău ( din cauză că descrierile sunt interesante și distractive ) cu atât mai mult crește posibilitatea de a cumpăra din produsele tale.

6. Calitatea fotografiilor
Dacă este posibil, este recomandat să prezentați 4 fotografii care să fie făcute din diferite unghiuri ale produsului. Încercați să arătați produsul din spate, față, interiorul, (în cazul hainelor în folosință).
Din motivul ca cumpărătotul nu poate încerca produsul este foarte important ca El să-și poată imagina cum este produsul Dumneavoastră.
Cînd fotografiați, folosiți un fundal neutru prin care evidențiați culorile produsului.

7. Produse personalizate
Produsele Dumneavoastră pot avea un nume de fantezie, și prin aceasta se poate evidenția unicitatea unui produs

9. Contactul cu Cumpărătorul
Dacă Doriți să deveniți un vânzător cu succes este foarte important, să răspundeți cât mai rapid și politicos la întrebările Cumpărătorului.

10. Respectarea regulilor
Yatta.ro pe lângă supportul oferit artiștilor din țară și promovarea produselor lor, are nevoie nevoie de resurse pentru funcționarea siteului. (reclamă, întreținere, închiriere servere, etc.). Din această cauză este important respectarea regulilor siteului.

Important de reținut:
Siteul Yatta.ro este pentru Dumneavoastră:
- prin strategia noastră de marketing, produsele Dumneavoatră vor deveni cunoscute într-o comunitate largă de cumpărători.
- artiștii nu sunt nevoiți să suporte cheltuielile unui site personal.
- după fiecare vânzare, statistica magazinului Dumneavoastră crește și poate obține un spot mai bun între magazinele înregistrate
- după fiecare tranzacție reușită semnalul pozitiv al cumpărătorului generează mai muțli clienți și prin aceasta mai multe vânzări.