Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  


Amestec din plante pentru purificarea organismului, detoxifiere. Ingrediente: urzică, frunze de nuc, coada șoricelului, mușețel, soc negru. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de lumină.
Livrarea pe teritoriul țării se face prin curierat. Prețul de livrare a unei colet poate varia între 20 și 30 de lei în funcție de distanță. În județul Covasna, încercăm să realizăm personal livrarea produselor. În orașul Sfântu Gheorghe pachetele sunt livrate în mod gratuit.
Produsele noastre sunt ambalate în așa fel, ca să mențină prospețimea și calitatea. Returnarea produsului se face în 5 zile de la primirea comenzii, în mod gratuit. Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu primim înapoi produse desfăcute, deteriorate. Pentru orice reclamație vă rugăm să ne contactați.
Amestec de ceaiuri și condimente din plante culese și realizate manual, săpunuri hande made din natură, produse în satul Calnic (jud. Covasna). Produsele noastre sunt fără aditivi, oferă un gust și aromă unică tuturor celor care doresc să simte în apropierea naturii.

Caracteristici

Alte trăsături 100% natural Fără aditiv Natural Produs local Produs natural
Pentru cine Pentru toți
Ocazie 8 Martie Crăciun Ziua de naștere Ziua onomastică
Produse gastronomice 100% natural Fără aditiv Plante medicinale Proaspat Produs local

Amestec de ceai Post

Produse gastronomice » Ceai, cafea
În stoc
15 lei / 25 g

Cod:

Produse similare