Vinde pe Yatta.ro  Cumpără  Contul meu  Coș

«  Zerowaste


Ambalaj ecologic pentru alimente cu ceară de albine - sunt excelente fie pentru ambalarea diferitelor alimente, cum ar fi: fructe, legume tăiate, brânză, cârnați sau sandviș, fie puteți acoperi recipiente care conțin alimentele. Ceara de pe foile de ambalaj protejează împotriva murdăriei, umezelii și bacteriilor. În plus, uleiul de cocos și uleiurile esențiale protejează și ele împotriva bacteriilor, astfel încât alimentele să se păstreze timp îndelungat. Sunt ideale pentru a înlocui utilizarea foliei alimentare și foliei de aluminiu, care devin deșeuri nereciclabile după doar o singură utilizare. Ingrediente: materiale textile reciclate, ceară de albine organică, ulei de cocos, uleiuri esențiale de lămâie și lavandă, nasturi de lemn, șnur bumbac Mod de utilizare: vezi poze Informații importante pentru utilizare: Căldura mâinilor înmoaie materialul, astfel încât îl puteți netezi ușor pe alimente, recipiente sau sandvișuri. Ulterior, forma sa rămâne neschimbată până la următoarea despachetare. Poate fi curățate cu apă călduță sau rece utilizând un detergent slab, fără alcool. Nu utilizați pentru ambalarea cărnii crude, a peștelui, a ouălor crude și a alimentelor uleioase! Nu le spălați în mașină de spălat haine, mașină de spălat vase sau sub apă fierbinte deoarece stratul de ceară se va topi! Nu le frecați puternic, deoarece stratul de ceară se va subția și se va șterge de tot! Nu le lăsați expuși la razele solare directe, lângă cuptorul încins sau aproape de calorifer! Cu timpul, în urma utilizării, suprafața ambalajului din ceară se va încreți. Pentru regenerare: 1. Încălziți cuptorul electric (nu cu gaz) la 60-70°C. Întindeți o hârtie de copt pe o tavă. Așezați ambalajul din ceară de albine peste și țineți în cuptor 2-3 minute. 2. Așezați ambalajul din ceară între 2 foi de hârtie de copt și călcați-l la o temperatură ridicată. Dacă ambalajul dvs. este uzat complet, aruncați-l la compost. Mențiuni: Suprafața cerii de albine se va coroda (suprafața va arăta ca și cum s-ar fi prăfuită), mai ales dacă nu este folosită timp o vreme. Acesta este un proces normal. Dacă acest lucru vă derajează, ștergeți-l cu apă călduță sau urmați instrucțiunile din Informații importante pentru utilizare. Ceara de albine folosită este 100% naturală, nu conține aditivi, deci nu dăunează sănătății. Proprietăți: Reutilizabil (până la un an): utilizați, spălați și refolosiți! (în apă rece, de mână!) Miros neutru: nu preia mirosul alimentelor Respirabil Antifungic Antibacterian Compostabil Rezistenta la apă Durata de viață: Folosind corespunzător se poate utiliza cca. un an. Dimensiuni: Forma dreptunghi: 30 cm x 35 cm, 27 cm x 33 xm, 21 cm x 25 cm, 15 cm x 15 cm Forma rotund: 30 cm x 30 cm, 20 cm x 20 cm NOTĂ: culoarea și modelul nasturilor poate sa fie diferite de cele prezentate pe poze!!!
1. Livrare prin Posta Română, plata prin virament bancar: 8 Ron 2. Livrare prin Posta Română, plata ramburs: 15 Ron 3. Livrare prin Curier, plata prin virament bancar: 18 Ron 4. Livrare prin Curier, plata ramburs: 24 Ron 5. Predare și plată personală (Gheorgheni, jud. Harghita): 0 Ron
Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.
Bine ai venit în lumea bijuteriilor și accesoriilor unicate, confecționate manual! Fiecare bijuterie și accesoriu vestimentar a fost creat cu pasiune, invitând în ajutor comorile naturii (flori, fructe, legume, semințe etc.).  La nașterea acestor obiecte minunate este nevoie și de rășină. Fiecare bijuterie pe care o creez este unică, la fel ca orice element al naturii. De fiecare dată când lucrez la crearea acestor obiecte, o parte din mine se atașează de ele: imaginația, creativitatea, pasiunea, dragostea, chiar și o mică bucată din sufletul meu.  Atunci când Tu alegi să cumperi una din creațiile mele, aceasta va reflecta o mică parte și din tine, indiferent dacă este vorba de culoarea, forma sau mărimea elementelor sau chiar de starea Ta de spirit din acel moment. Majoritatea acestor bijuterii și accesorii create de mine sunt create pentru noi, femeile dar sunt momente când îmi place să creez accesorii vestimentare și pentru bărbați.  Printre acestea se numără butoni de cămașă și ace pentru cravată sau brățări. De asemenea îmi face mare plăcere să lucrez la accesorii cu adevărat personalizate, cum ar fi amintiri create de exemplu din buchetul miresei. Prin aceasta cale am plăcerea să te invit să vizitezi magazinul meu virtual în speranța că poate și Tu te vei îndrăgosti de una din creațiile mele unicate.

Caracteristici

Culoare Roz
Materiale Ceară de albine Lemn Textil Ulei de cocos Uleiuri esențiale naturale
Tehnică Lucrat manual
Alte trăsături 100% natural Bucătărie Făcut de mână Zero-waste
Pentru cine Pentru toți

Set amabalaj pentru alimente cu ceara de albine - roz inchis - stoc 1 set

Produse handmade » Acasă » Zerowaste
În stoc
65 lei / set

Cod: 3

Produse similare